Qui som

POSTALFREE GIRONA des de gener del 2000, fa publicitat creativa principalment en un format tradicional com es la postal. Ens ocupem de tot el procés: disseny gràfic, fotografia, impressió i distribució. Disposem de 100 expositors a Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Celrà i Banyoles. Al Maresme i al Vallès tenim circuits Postalfree. A Barcelona disposem d’un ampli circuit de quasi 700 punts, i a tot Espanya el total dels nostres circuits sumen mes de 3.500 punts. Estem federats i podem gestionar campanyes de distribució internacionals. També distribuïm altres formats com cartells, fulletons, tríptics, flyers, etc.

POSTALFREE GIRONA des de gener del 2000, fa publicitat creativa en un format tradicional com es la postal. Amb una distribució gratuïta pròpia de mes 2.000 postals diàries a 150 llocs de Girona, Salt, Sarrià de Ter i Sant Gregori. A Espanya tenim una xarxa de mes 4.000 punts.

TRADICIONAL. La típica postal que en un moment o altre tots hem utilitzat. Es penja a la paret, es col·lecciona o fins i tot s’envia per correu. Un anunci que es guarda !

CREATIVITAT QUE COMUNICA. Amb els nostres dissenys aconseguim que els clients facin postals originals i atractives. Un disseny bonic, atrevit, atractiu, fa que la publicitat sigui molt més efectiva, fent que el missatge arribi on ha d’arribar. Fiqui’s a les butxaques dels seus clients!

EFECTIVITAT I ECONOMIA. Una distribució professional, estable i diària. Arribem a molts públics diferents i les postals que al final no s’han agafat, les lliurem al client. La postal te molta força i moltes mes utilitats: pel taulell del negoci, per fer mailings, etc. Estalvií en publicitat.